Vuodenvaihteen perinne
Uusi vuosi saatettiin käyntiin perinteisellä kahden yön visiitillä Haikon kartanoon (Porvooseen). Tämä on ollut jo useamman vuoden perinne minun ja aviomieheni, sekä appivanhempieni kesken. Lepoa, maittavaa ruokaa, uimista... Niillä saa vuoden aina vauhtiin! Suurkiitokset jälleen koko henkilökunnalle mahtavan lomatunnelman aikaansaamisesta!
Ps. En voi kuin ylistää heidän à la carte-listan savustettua Haikon härkää. Liha ja se yrttivoikastike... Tulee ihan kylmiä väreitä. Ehdottomasti aina yhtä upea makuelämys. Sitä ei koskaan malttaisi odottaa seuraavaan vuodenvaihteeseen asti! (Kerran satuimme ex tempore vierailulle ohikulkumatkalla, eikä listalta löytynyt sillä hetkellä tuota perinteistä annosta. Mutta onneksi asiakaspalvelu pelaa aina yhtä vaivattomasti ja pienen odottelun jälkeen keittiöstä ilmaantui pöytäämme kaksi Haikon härkää...)
Ps. En voi kuin ylistää heidän à la carte-listan savustettua Haikon härkää. Liha ja se yrttivoikastike... Tulee ihan kylmiä väreitä. Ehdottomasti aina yhtä upea makuelämys. Sitä ei koskaan malttaisi odottaa seuraavaan vuodenvaihteeseen asti! (Kerran satuimme ex tempore vierailulle ohikulkumatkalla, eikä listalta löytynyt sillä hetkellä tuota perinteistä annosta. Mutta onneksi asiakaspalvelu pelaa aina yhtä vaivattomasti ja pienen odottelun jälkeen keittiöstä ilmaantui pöytäämme kaksi Haikon härkää...)
Kommentit
Lähetä kommentti