Kaunis "Happiness is Homemade"

Huomasin meidän olohuoneen rahin vetävän viimeisiään ja lähdin metsästämään uutta. Tai oikeastaan tekemään alustavaa kartoitusta millaisia on nykyisin myynnissä. Askon sivuilta bongasin mukavan tarjouksen ja kyllä siellä kaupassa käydessäni oli ihan silmää miellyttäviä värivaihtoehtoja, mutta en tällä kertaa kuitenkaan valinnut uutta tilalle. Toisaalta houkuttaisi hieman viedä rahi verhoiltavaksi, mutta en ole koskaan teettänyt mitään sellaista ja jotenkin uskoisin, että halvemmalla pääsee kun ostaa kaupasta uuden. Ja kuten sanoin, jo noissa Askon malleissa oli meille sopivia värivaihtoehtoja, joten en tarvitsisi mitään sen ihmeellisempää.

Tuolla samaisella Askon reissulla tuli tehtyä pieni heräteostos. En vaan yksinkertaisesti malttanut olla ostamatta sitä sen jälkeen kun näin kuinka kauniilta se näytti yhdessä heidän somistuspöydässään. Nyt meidänkin ruokapöytää koristaa kaunis hurrikaani. Tai ainakin tuolla nimellä se kulhon/maljakon/ruukun näköinen kapistus siellä kulki! Ihana Happy-hurrikaani oli kaiken lisäksi kanta-asiakastarjouksessa, joten se ilahdutti kovasti. Ostin siihen samalla valkoisen, massiivisen kynttilän, joka oli myös tarjouksessa.






Kommentit

  1. Ihana. Minunkin olohuoneen&keittiön pöytää koristaa samanlaiset ihanat hurrikaanit-> kera valkoisten ihanien kynttilöiden !
    Ihanaa Joulun odotusta; valkoinen maa..

    VastaaPoista
  2. Joulun toivotukset sinnekin suuntaan! Hurrikaani on kieltämättä ihana. Täytyy harkita useamman ostamista - sen verran nätti tuo on :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Candles-kynttilälaatikko

Wilfa HUE-6B ilmankostutin