Syksyn kuulumiset yhteenvetona

Johan tässä on vierähtänyt taas yksi vuosi ja ollaan monta kokemusta rikkaampia. Kaikesta en ole ehtinyt tänne blogiin kirjoittelemaan, joten tässä muutamia syksyn tapahtumia yhteenvedon omaisesti...

Syksyllä on tullut tutuksi lääkäri - nimittäin miehelläni! Tutkimukset ja kokeet jatkuu ja joka kerta olemme askeleen lähempänä finaalia. Hyvin todennäköisesti epämääräisten oireiden syyksi paljastunee astma.


Keittiön puolella on tullut kokeiltua uusia juttuja ja yksi niistä on ollut amerikkalaisten keksien eli cookiesin valmistaminen. Jopas tuli herkullisia tuotoksia! Muutenkin ruokarintamalta sen verran, että olen ruokarajoitteisena ja allergisena alkanut hieman rohkeammin kokeilemaan erinäisiä ruoka-aineita ja on ollut ihanaa huomata, että lapsuudessa ja nuoruudessa vaivanneet allergiat ovat suurin osa taaksejäänyttä elämää. Monen vuoden tauon jälkeen on ollut ihanaa kokea vanhoja tuttuja makuelämyksiä!

 
Syksy on ollut pullollaan myös juhlia - sekä iloisia että surullisia! Iloisten tapahtumien joukkoon kuuluivat veljenpojan ristiäiset sekä siskoni 30-vuotisjuhlat, joita juhlittiin kaikille avoimen kahvitustilaisuuden jälkeen "nuoriso"porukan kesken vuokrapaljussa loikoillen. Surullisempiin surujuhliin kuuluikin sitten aviomieheni isoisän poismeno...


Nyt kun vuosi vetelee viimeisiään on töissä takana yksi kausi ja siispä uutta aloitellessa sitten ensi vuoden alusta! Työssä on touhuttu kaikennäköistä: niin materiaalien valmistamista alusta lähtien kuin vaikkapa kokoustamista hienoissa puitteissa esim. Hvittorpin huvilassa. Olen nauttinut suuresti nykyisestä työstäni ja tunnen olevani siellä juuri oikeassa paikassa!


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Candles-kynttilälaatikko

Kaunis "Happiness is Homemade"

Wilfa HUE-6B ilmankostutin