Työkiireitä!

No jopas edellisestä kirjoituksesta ehti vierähtää aikaa! Syynä tähän on yksinkertaisesti se uusi työpaikkani, jossa aloitinkin suurin piirtein kuukausi sitten. Viikot ovat vierineet eteenpäin sellaista vauhtia, että hyvä kun on vauhdissa pysynyt. Työpaikallakin tulee ihan sellainen tuntemus, että enkös minä ole ollut täällä jo vuosikausia, kun asiat ovat lähteneet niin kivoissa merkeissä liikkeelle.

On tässä ehtinyt viime viikkoina tehdä jotain muutakin kuin töitä. Isälläni oli vastikään 60-vuotissyntymäpäiväjuhlat, joista teen lähiaikoina luultavasti jonkinlaisen päivityksen. Päätän kuitenkin tämän kirjoituksen yhteen kuvaan. Noissa isäni syntymäpäiväjuhlissa hän ei ollut ainoa henkilö jota juhlittiin, vaan myös minä sain yllättäen vastaanottaa muutamia lahjoja - nimittäin sen kevään loppupuolella tapahtuneen valmistumiseni johdosta!

Yksi näistä lahjoista (sisaruksiltani) oli sivukuvassa oleva valaisin. Siskollani on sisustamisen suhteen samanlainen maku kuin minulla, joten eipä siinä voi erehtyä. Valaisin on väliaikaisesti sijoitettu ilman sen suurempia mullistuksia olohuoneen sivutasolle. Valaisimesta on kuitenkin lähtenyt poikimaan jo uusia sisustusideoita. Pitäähän noin korealla valaisimella olla allaan kunnon senkki! Tällä hetkellä meillä on ollut senkin sijaa toimittamassa vain kolme Ikeasta ostettua sivupöytää vierekkäin asetettuna. Valaisin myös huutaa lähellä sijaitseviin valokuvakehyksiin uudenlaisia, yhtenäisiä, sisustukseen sopivia kehyksiä, joita myös tekisi mieli alkaa bongailemaan eri kaupoista!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Candles-kynttilälaatikko

Kaunis "Happiness is Homemade"

Wilfa HUE-6B ilmankostutin