Kokeilussa Lauttasaaren kiinalaiset ravintolat (osa 2): Asia Palace

Viime viikonloppuna testasimme lisää Lauttasaaren kiinalaisia ravintoloita. Kokeilumme suuntautui Särkiniementiellä olevaan Asia Palaceen. Heillä on take away-ruoat erillisellä listalla edulliseen hintaan. Vaikka viimeksi mainitsin, että ottaisimme joka kerta kaksi erilaista annosta, valitsimme nyt vain yhden annoksen: perhepakkauksen kanaa ja ananasta riisillä. Perhepakkauksen hinta oli 8,90€. (Jos ottaa normaalilistalta ruokia mukaan, hinnasta lähtee silloin pois -20%). Ruoat oli pakattu mikron kestäviin muovirasioihin.
  • Kanaa ananaksella oli hyvä ja maukas annos, jossa oli paljon lihaa. Olimme tähän todella tyytyväisiä. Arvostelu: 4 / 5
  • Riisistä ei edelleenkään mitään sen ihmeellisempää sanottavaa. Ehkä riisi oli Long River-kokemukseen verrattuna hieman paremman oloista (ei niin yhteen mössääntynyttä, vaikka ei siinä LR-annoksessakaan mitään pahaa ollut).

Ruoka-annos oli melko sopivan kokoinen. Kanaa oli todella runsaasti ja sitä jäi reippaasti ylikin. Riisi riitti juuri ja juuri. Allekirjoittanut olisi halunnut sitä olevan vähän enemmän, mutta aviomiehen mielestä sitä oli sopivasti. Kyseessä oli siis "perhepakkaus". Ei annoksella koko perhettä ruokkisi, mutta tällaiselle kahden hengen taloudelle (jolla ei ollut ruokailuhetkellä kovin iso nälkä) se oli varsin sopiva.

Ensi kerralla saatan harkita lisäriisiannoksen ostamista. Edullisempi ja parempi paikka kuin viime kerralla testattu Long River! Haemme täältä varmasti syömistä toistekin!

Ravintola löytyy osoitteesta: Asia Palace, Särkiniementie 5 A
Ja se on auki: ma-pe 10.30-21, la 12-21 (ovet sulkeutuvat aina klo 20)

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Candles-kynttilälaatikko

Kaunis "Happiness is Homemade"

Wilfa HUE-6B ilmankostutin