Kindle Touch 3G + WiFi



Viime viikon epämääräiset lääkärissä seikkailut (ihan nukutuksessa asti), kipeä hammas ja siitä johtunut hammaslääkärikäynti sekä onneksi sen jälkeen seurannut rentouttava mökkeilyviikonloppu ovat nyt takanapäin ja täytyy katsoa mitä uutta ja ihmeellistä tämä viikko tuo tullessaan. Meillä on mm. huomenna yksi loppuelämämme tärkeimmistä tapahtumista edessä, joka antaa suuntaa pitkälle tulevaisuuteen. Mutta sitä odotellessa...

Nyt se ihanuus saapui. Sain hetki sitten Amazonista uuden ilmaisen Kindlen vanhan ja huonosti toimineen tilalle. Sain lopulta koko laitteen toimituskuluineen täysin ilmaiseksi. Amazonille täydet kymmenen pistettä heidän loistavasta asiakaspalvelusta! Vanhaa laitetta ei loppujen lopulta täytynytkään palauttaa, vaan saan pitää sen, vaikka se ei enää ihan täysin toimikaan. Vanhaa voi käyttää vain niiden kirjojen lukemiseen, jotka olen siihen aiemmin siirtänyt. Kaikenlainen muu toiminta sen kohdalla ei ole enää mahdollista. Ei auta muuta kuin mennä tutkimaan millaiselta se maailma näyttää, kun siirryn keyboard-mallista kosketusnäytölliseen versioon. Ja täytyy tietenkin laittaa kirjoja tilaukseen!

Kuvissa on mukana myös erikseen tilaamani nahkakannet valolla varustettuna. Edelliset vihreät kannet saivat luvan siirtyä syrjään ja vaihdoin värin tummanviininpunaiseen. Toki kannet oli pakkokin vaihtaa, sillä vanhat ei käy tähän uuteen malliin. Ehkä laitan jossain vaiheessa kuvan kuinka valosysteemi toimii. Edellisessä se lamppu vedettiin laitteen yläkulmasta esiin, mutta nyt tässä mallissa se on yläreunan keskellä. Pääsen yöllä testamaan kuinka mukavasti se valaisee tekstin! Ja koko makuuhuoneen :)

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Candles-kynttilälaatikko

Kaunis "Happiness is Homemade"

Wilfa HUE-6B ilmankostutin